sábado, 12 de mayo de 2007

El PSUC viu amb els treballadors del metall de Tarragona


El PSUC viu manifesta el seu suport incondicional a tots els treballadors i treballadores del sector del metall convocats a la vaga degut a la posició regressiva i immobilista de la patronal en la negociació del conveni col·lectiu.

Una vegada més l’actitut provocadora de la Patronal del Sector del metall i la inexistent voluntat negociadora que ha obligat als treballadors i treballadores del sector a convocar una vaga de 24 hores.

El PSUC viu considera justa i necesaria la respuesta que les Centrals Sindicals CC.OO. i UGT han acordat en base a la falta de respecte de cara a la classe obrera Tarragonense en la negociació del conveni col·lectiu del sector

Des del PSUC viu animem als treballadors i treballadores que participin a les movilitzacions per reclamar tant una millora salarial com una major seguretat laboral.

De igual manera, el PSUC viu será partícip actiu de les actuacions que el Comitè de Vaga acordi aquests dies, fen una crida a la seva militància en el Sector a participar activament a la lluita per el conveni col·lectiu.

PSUC viu del Baix Camp.
11 de maig de 2007.

No hay comentarios: